Kommende arrangementer

Musikforeningen præsentere:

Queen - A night at the history

I et underholdende musikalsk foredrag bliver vi taget tilbage i historien om Queen.

25. Januar 2020

I Glassalen på det Grønne museum kl. 20.00

Billetter købes ved traad@live.dk

Billet incl. spisning i Stalden 300,- spisning starter kl. 18.00

Billet uden spisning 150,- dørene åbnes kl. 19.00

Rock på Fabrikken

Vi er solte og glade over endnu engang at kunne præsentere en fantastisk program for Jer

Denne gang åbner Kukke Smart Band festen. Kukke Smart Bad spillede til Sommerfesten i Auning hvor de virkelig gjorde deres til at festen blev skudt i gang og vi skulle hilse at sige at de glæder sig til at spille i fabrikken.

La'Orchestra er de næste i rækken til at sørge for den gode stemning. Sjældent har man set et band fælde en tåre af glæde over at få lov til at være med til at feste med Jer i Auning, men det var hvad de gjorde, da vi endnu engang inviterede dem til at spille på scenen på NT.

Sidst men bestemt ikke mindst så kommer Hell Friis Over Band og slutter festen af - Det et 3. gang Hell Friis Over Band spiller for Tråd og som altid lover de at det bliver en fest.

Ind imellem live bands sørger Diskotek Retro for at stemning forbliver høj - vi har fuld tillid til at Ole har den helt rette musiksmag - så kom og fest, dans, syng og hyg Jer med os. Billet salget er ÅBENT

Anderse Knudsen -Nordic Jazz Quartet

En musikals oplevelse ved Bondepigen